Hyviä tuotteita harjoitteluun

Yhä useampi työntekijä on siirtynyt etätyöhön varsinkin pandemian myötä. Myös hybridityöstä on tullut enemmän sääntö kuin poikkeus työmarkkinoilla. Työantajat haluavat kantaa kortensa kekoon työntekijöidensä hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja tarjoavatkin lahjan muodossa työntekijöille useita erilaisia hyvitä tuotteita harjoitteluun.

Hyvät tuotteet takaavat turvallisen harjoittelun

Työnantajien antamat lahjat, ovat arvokkaita vain tunnearvossa mitattuna, sillä pienellä sijoituksella saadaan työntekijöille annettua jotakin, jonka avulla he voivat paremmin ja heidän työpanoksensakin yrityksen hyväksi kohenee. Tällöin syntyy win-win -tilanne kun työntekijä voi paremmin ja mainostaa samalla hyvää tekevää yritystään.

Liikunta on hyväksi kaikille. Viime vuosina varsinkin kotikuntoilu on juurtunut osaksi jokaisen arkea ja kotiin hankitaankin yhä erilaisempia ja monimuotoisempia harjoitteluvälineitä. Tähän kannattaa myös yritysten ottaa kantaa. Pienikin liikkuminen arjessa, auttaa voimaan ja jaksamaan paremmin.

Mitä tuotteita voi antaa työntekijöille harjoittelun tueksi?

Hyviksi harjoitteluvälineiksi lasketaan kaikki liikuntahetkeä helpottavat ja täydentävät tuotteet ja laitteet, kuten jumppamatto, juomapullot, hikipyyhkeet, vastuskuminauhat, hulavanteet, juoksulamput, aktiivisuusrannekkeet ja askelmittarit. Myös oikea ruokavalio on tärkeää liikunnan ohella.

Työnantajat voivat tilata tuotteita harjoitteluun kerralla enemmän, ja niihin voi painattaa haluamansa tekstin tai esimerkiksi yrityksen logon. Tällöin erilaiset tuotteet toimivat myös markkinointivälineinä, kun työntekijä kuljettaa kyseisiä tuotteita mukanaan harjoitteluhetkessään.

Monimuotoisella liikunnalla on positiivinen vaikutus hyvin moneen osa-alueeseen työntekijän elämässä, jota sitä kannattaa ehdottomasti tukea myös työnantajan toimesta. Löydä sinäkin parhaat tuotteet työntekijöidesi harjoitteluun ja klikkaa itsesi osoitteeseen axonprofil.fi.